Forma.Tervezés.
Egyszerű, praktikus, univerzális

Okos-telefontartó

Skiccként kezdte, mára pedig gyártásra kész termékké vált. Ez a dock4phone, az univerzális okos-telefontartó.

Vagy okostelefon-tartó, hiszen így is helytálló.

Manapság mindannyiunknak van már telefonja, ráadásul mind egyre kecsesebb, vékonyabb és nem utlosó sorban érzékeny szerkezet. Persze bírják a strapát, de azért inkább óvjuk őket, hisz valahol mégis az énünk kiterjesztése.

Nem voltunk ezzel máskép mi sem, amikor ezt az egyszerű vonalú, univerzális telefontartót, a dock4phone-t megálmodtuk.

Bármilyen telefonnal használható.

Mert hát hol is tároljuk többnyire ezeket a csodamasinákat? Asztalra fektetve? Nadrágzsebbe bújtatva? Esetleg spéci kis tokba rejtve? Irodában ülve mindegyik macerás, az asztalon fekvő telefonra pedig többnyire annak ellenére sem látunk rá jól, hogy szem előtt van. Mi lehet akkor a megoldás?

Get Adobe Flash player
Forgatás a bal egérgombbal.

Természetesen a dock4phone egy olyan tartó, amely mindig szó szerint szem előtt tartja kis kedvencünket. Sok telefon rendelkezik gyárilag is hasonló megoldással, azonban ezek többnyire nem járnak a készülékekhez alaptartozékként, viszont cserébe nem is olcsók.

Tölthetünk le az internetről papírsablonokat is, aztán a hosszas vagdosás után rájövünk, hogy közel se elég erősek egy telefon megtartásához, ráadásul nem is szépek.

Ezeket a trendet igyekeztünk megcáfolni, amikor ezt a tartót megterveztük: olcsó, egyszerű, univerzális és nem utolsó sorban kellemes a szemnek akár önmagában is.

Gyakorlatilag bármilyen mintával előállítható

A dock4phone újrahasznosított alapanyagú, papírral bevont poliészterlapból készül, így olcsón előállítható, ráadásul nincs szükség amazonasi esőerdők kiírtására sem a gyártásához.

Szemben más "papírtartókkal" a dock4phone stabilan áll, akár használat közben is, kialakításának köszönhetően pedig a kábellel számítógéphez csatlakoztatott telefont is kiválóan megtartja szemben legtöbb társával.

A többhónapos éles teszteken a tartó bizonyította rátermettségét, így jelenleg a sorozatgyártás szervezése zajlik. Kezdetben fehérben, és néhány alapmintával lesz elérhető - többek közt a képeken látható famintázattal.

Később tervezzük egyedi, személyre szóló mintázatú dock4phone állványok gyártását is külön megrendelésre, ha az igények is ilyen irányba fognak mutatni.

2012.02.06. 12:12

Rólunk About us

Munkáinkból Portfolio

Kapcsolat Contact