Forma.Tervezés.

Moduláris hullámpapír-display

2011 augusztusában keresett meg bennünket a hőszigetelésekkel is foglalkozó Saint-Gobain csoport magyarországi képviselője, hogy részükre egy hőszigetelés-mintákat bemutató állványt tervezzünk.

A felkérést természetesen elfogadtuk, hiszen már első hallásra rendkívül érdekes feladatnak ígérkezett. Korábbi tapasztalataink felhasználásával több megoldással is előáltunk, de miután a legfőbb kikötés az alacsony fajlagos költség és a könnyű hordozhatóság, szerelhetőség volt, közösen a hullámpapírból való megvalósítás mellett döntöttünk.

Az egyik korai terv kicsinyített modellje.

Több koncepció is született ezek után, végül úgy döntöttünk, hogy a háromszög alapú forma elégíti ki legjobban a támasztott követelményeket.

Mivel a fajlagos költséget a legegyszerűbben a legyártandó pédányszám emelésével tudjuk alacsonyan tartani, egységnyi modulokra bontottuk a display-t. Ennek köszönhetően még kis példányszám mellett is gazdaságosan gyártható maradt a majdani termékbemutató állvány.

A végleges modulok kicsinyített mása.

Az így elkészített display tervei a későbbiekben is felhasználhatók, hiszen a tálcakiképzés átalakításával egyéb célokra, egyéb termékek bemutatására is alkalmassá teheti az alapformát.

Ha úgy érzi, hogy az Ön cége is alkalmazni tudja ezt a kész megoldást, esetleg némi átalakítás szükséges hozzá, írjon nekünk a lent található üzenetküldő segítségével.

2011.11.04. 13:11

Rólunk About us

Munkáinkból Portfolio

Kapcsolat Contact