Forma.Tervezés.

Mobiltanya

Új logó, arculati tervek és kirakatrendezés egyedi dock4phone telefontartókkal a Mobiltanya számára.

Nemrégiben kerültünk kapcsolatba a Mobiltanya nevű mobiltelefon-szaküzlet tulajdonosaival, akiknek rögtön megtetszett az általunk tervezett és gyártott telefontartó, így rögtön megállapodást is kötöttünk az amúgy vegyes látványt nyújtó kirakat újrarendezésére, immáron dock4phone telefontartók felhasználásával.

dock4phone - bármilyen telefonnal használható.

Megállapodásunk alapján 70 darab egyedi mintázatú telefontartót készítettünk a tulajdonos házaspár, Repcsik úr és neje számára, azonban mivel amúgy is esedékessé vált egy kisebb arculatváltás az üzlet életében, egyúttal elkészítettük a MobilTanya új logóját is.

A tervezés során figyelembe vettük Repcsik úr azon kérését, mely szerint jelenjen meg a telefonkészülék valamilyen formában a logóban, továbbá szerettünk elvonatkoztatni az eredetileg western hangulatú logó által sugalltaktól is. Így születette meg az új, a régivel mondhatni szöges ellentétben álló modern vonalú, egyszerű és letisztult logó, mely rögtön elnyerte a tulajdonosok tetszését is.

Friss és modern formájú logó, bármilyen alkalmazásra

Az új logó felhasználásával, és a tulajdonos által felvázoltak figyelembe vételével megterveztük üzletük számára az egyedi tartókat, majd miután azt jóváhagyták, legyártottuk azokat. Mindez nem telt több időbe egy hétnél, azóta pedig az üzlet egy egységes, igényes kirakattal büszkélkedhet.

Egységes kirakatkép egységes telefontartókkal - és változatos kínálattal

Ahogyan a képen is látható, a dock4phone univerzális telefontartó, vagy ahogy mi nevezzük, „okos-telefont4rtó”, ezúttal élesben bizonyította be, hogy tökéletesen alkalmas bármilyen telefontípus megbízható tárolására, megfelelő mintázattal alkalmazkodva környezetéhez, legyen az az Ön éjjeli szekrényén a hálószobában, íróasztalán otthon vagy az irodában, vagy akár éppen üzletének kirakatában.

Megállapodásunk egy nem elhanyagolható részét képezte továbbá az új arculathoz igazodó névjegykártya megtervezése, és egy 500db-os sorozat legyártása. Az tulajdonosok kérésére a kétoldalas kártya hátoldalára a szintén általuk üzemeltetett sportszaküzlet átdolgozott logója és elérhetőségei kerültek.

Kétoldalas névjegykártyák, sarokkerekítéssel, laminálva

Külön kérésre készítettünk továbbá egy-egy, az üzletajtókra belülről felakasztható „rögtön jövök” táblácskát a logók stílusának felhasználásával.

Rögtön...

Reméljük, hogy az általunk kínált megoldások az Ön érdeklődését is felkeltik, és hamarosan ügyfelünkként üdvözölhetjük Önt is!

2012.11.08. 12:22

Rólunk About us

Munkáinkból Portfolio

Kapcsolat Contact